Voor Studentenverenigingen

Studentenverenigingen promoten

Studentenvereniging promoten

Studentensteden promoot het studentenleven in steden. Studentenverenigingen zijn een van de belangrijkste factoren in een studentenstad. Studentensteden vindt het belangrijk dat aankomende studenten weten welke studentenverenigingen er in een stad zijn en welke toegevoegde waarde deze verenigingen aan je studententijd biedt. Daarom biedt Studentensteden studentenverenigingen de mogelijkheid om zich gratis te profileren op het Studentensteden platform!

 

Gratis eigen pagina

Elke studenten- of studievereniging krijgt gratis een eigen pagina op de website van jouw stad.

Op deze pagina komt een introductieverhaal te staan over jouw vereniging, contactgegevens en een link naar jullie eigen website.

Stuur ons een mail met de gegevens van jouw vereniging, contactgegevens en rechtenvrij beeldmateriaal. Wij zetten jouw verenigingen dan z.s.m. online op onze sites.

 

Gratis evenementen plaatsen

Elke -studentenstad.nl website heeft een agenda, waar elke studie- en studentenvereniging gratis alle feesten op kan plaatsen.

Denk aan open feesten, vaste borrelavond, lustrumfeesten, goededoelen acties etc.

 

Het aanmelden van evenementen gaat erg gemakkelijk via de aanmeldformulier op onze pagina.

Gratis nieuws plaatsen

Nieuws over bijvoorbeeld de inauguratie van een nieuw bestuur, ludieke actie van een commissie of dispuut of iets anderskan ook gemakkelijk gratis worden aangemeld middels het aanmeldformulier op onze pagina.

 

Bereik zo makkelijk en snel (aankomende) studenten in jouw studentenstad!

Alles over jouw (toekomstige)

Studentenstad!