Werken bij

Werken bij

Studentensteden bestaat uit een enthousiast team

Werken bij Studentensteden

 

Wil jij bij ons komen werken? Super leuk! Met een jong en ambitieus team van marketingcommunicatie medewerkers zorgen wij, vanuit ons kantoor in centrum Den Haag, zorgen wij ervoor dat het Studentensteden platform wordt gevuld met de leukste content voor studenten.

 

Studentensteden is het grootste stadgerichte studentenplatform in Nederland. Met de websites Amsterdam-, Delft-, DenHaag-, Eindhoven--, Groningen-, Leeuwarden-, Leiden-, Maastricht-, Nijmegen-, Rotterdam- en UtrechtStudentenstad.nl promoten wij steden als studentenstad. Wij zijn hard aan het groeien, dus daarom zijn wij altijd op zoek naar creatieve studenten die ons team willen komen versterken.

 

Ben jij helemaal ondergedompeld in het studentenleven? En vind jij het leuk om andere (aankomende) studenten te informeren over alle mogelijkheden in hun (toekomstige) studentenstad? Dan ben jij de student die wij zoeken!

 

Bekijk de onderstaande vacatures en heb je interesse, neem dan gerust contact met ons op of kom eens vrijblijvend een kop koffie bij ons doen!

Vacatures Studentensteden

Duits - Nederlandse student voor nieuw project (stage)

 

Studentensteden is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland, maar wij willen door! Daarom zijn wij op zoek naar een Duits - Nederlandse student, die ons wilt helpen bij de verkenning van de Duitse studentenmarkt en ons kan helpen bij de eerste stappen naar de eerste website(s)

Studentikoze Internet marketeer (stage)

 

Ons team is structureel bezig met het informeren van studenten over alles dat zij moeten weten over hun (aankomende) studententijd. Echter willen wij precies weten waar studenten behoefte aan hebben, welke artikelen goed werken en welke campagnes van klanten lekker lopen – of juist wat meer aandacht nodig hebben. Jij houdt het overzicht en denkt actief mee om creatieve campagnes te lanceren.

Studentikoze Marketingcommunicatie stage

 

Om alle studenten te informeren over de mogelijkheden in een stad, hebben wij een leuk team van studenten die allerlei leuke informatie voor studenten verzamelen. Wij schrijven over de leukste evenementen, interessante dingen die je moet weten als je op kamers gaat, hoe vind je een bijbaan, hoe is het om bij een studentenvereniging lid te zijn etc......

Studentblogger m/v

 

Ben jij een student in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Delft of Leiden? Heb jij veel liefde voor je eigen studentenstad, is schrijven je passie en ben jij op zoek naar een toffe bijbaan? We are looking for you! Als studentblogger schrijf je blogs over je eigen studentenstad. Je gaat op zoek naar de leukste hotspots, leerplekken en het laatste studentennieuws. Meer info? Lees snel verder.

Studentikoze sales/marketing stage

 

Met ons team van (oud) studenten verzamelen wij leuke informatie en schrijven daar over. Echter moet er ook structureel commercieel nagedacht worden: Kun je een blog aan een klant verkopen, is er een interessante winactie op te zetten of een barterdeal af te sluiten? In samenwerking met het management en de marketeer houdt jij je bezig om te kijken welke bedrijven er met ons zouden willen samenwerking.

Alles over jouw (toekomstige)

Studentenstad!