Copywriting

Goede teksten zijn zeer belangrijk. Niet alleen om het juiste over te brengen naar uw potentiele klant, maar tegenwoordig ook om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierdoor moet bij elk artikel de balans worden gevonden tussen een goede tekst en de juiste keywords, waarop u vindbaar wilt zijn. Ons team van bloggers heeft ervaring met het schrijven van dergelijke teksten en helpen u graag.

 

Copywriting

Heeft u een product of dienst en zoekt u een wervende, overtuigende teksten voor commerciële doeleinden? Ons team van bloggers helpt u verder. Wilt u een blog, dat u op uw eigen website of op andere websites wilt publiceren? Wij schrijven het voor u en zorgen voor een orginele insteek, zodat lezers uw tekst sneller lezen. Van student gerelateerde producten of diensten, tot zaken die helemaal niet meer met het studentenleven te maken hebben, onze bloggers draaien hun hand er niet voor om.

 

Wilt u een wervende, overtuigende tekst voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij kunnen u een aantal voorbeelden sturen van reeds geschreven teksten.

 

Contentwriting

Contentwriting is bedoeld om uw potentiële klanten te informeren, waar copywriting een commercielere insteek heeft.

Dit soort artikelen zijn meestal langer en gaan dieper in op de materie met de kennis en kunde vanuit uw vakgebied.

 

Met contentwriting wilt u de vragen van uw potentiële klant beantwoorden en overbrengen dat u alle kennis in huis heeft. Op het moment dat u het vertrouwen heeft gewonnen van uw potentiële klant, is het makkelijker om het gewenste product/dienst te verkopen.

 

Er wordt met contentwriting meer tijd en energie gestoken in het optimaliseren van uw tekst in combinatie met het gebruik van de juiste keywords en metatags, waardoor uw artikel op de langer termijn ook goed online vindbaar is.

 

 

Alles over jouw (toekomstige)

Studentenstad!