Vacaturebank

Vacaturebank

Wij brengen u in contact met studenten!

Vacaturebank

Studentensteden brengt uw vacature onder de aandacht bij ruim 250.000 aankomende-, studerende- en afgestudeerde studenten. Via het grote netwerk vindt Studentensteden vaak snel de juiste student voor uw vacature.

 

Het netwerk van Studentensteden bestaat uit de websites:

AmsterdamStudentenstad.nl, DelftStudentenstad.nl, DenHaagStudentenstad.nl, Eindhoven-Studentenstad.nl, GroningenStudentenstad.nl, LeidenStudentenstad.nl, NijmegenStudentenstad.nl, RotterdamStudentenstad.nl en UtrechtStudentenstad.nl.

Vacaturebank

Zoekt u voor lange of korte termijn een medewerker? Via onze vacaturebank zoeken wij een geschikte werkstudent, uitzendkracht of stagiaire voor uw vacature. Het plaatsen van een vacature kan al vanaf € 35,- per stuk. Alle reacties komen direct bij u terecht, zonder tussenkomst van Studentensteden. Met onze vacaturebank komt u met ruim 250.000 studenten in contact!

 

Gratis stagevacatures plaatsen

Bent u op zoek naar een HBO of WO stagiair? Plaats uw stagevacature dan gratis op het Studentenstedenplatform.

Met onze vacaturebank komt u met ruim 250.000 studenten in contact!

 

Uitzending

Wilt u op onregelmatige basis studenten inzetten? Dan kunt u uw vacature uitzetten via Studentensteden. Studentensteden gaat op basis van uw vacature op zoek naar de juiste kandidaat. Bij uitzending verzorgt Studentensteden de verzekeringen, loonaangiftes en pensioenafdrachten. U ontvangt alleen een factuur nadat er gewerkt is.

 

Werving & Selectie

Heeft u wel het profiel voor een functie maar nog niet de juiste kandidaat? Studentensteden gaat voor u op zoek. Wij stellen u kandidaten voor door middel van een CV en een door ons geschreven motivatie. Bent u net zo enthousiast als wij? Dan kan de voorgestelde kandidaat aan de slag. Werving en selectie gebeurt op basis van een vooraf bepaalde fixed fee en no-cure, no-pay.

 

Kom in contact met studenten!