Gezocht: studentredacteur

Bij StudentenSteden zijn wij op zoek naar een studentredacteur. Ben jij creatief, houd jij van schrijven en vind je het leuk om mee te helpen aan onze grote, ambitieuze plannen voor de toekomst? Word studentredacteur!

Over StudentenSteden

Allereerst over ons: wij zijn een klein kantoor in het centrum van Den Haag en wij specialiseren ons in de studentenmarkt. Zo informeren we studenten graag over alle ins en outs van hun nieuwe studentenstad, maar houden wij ze ook op de hoogte over nieuwe regels rondom het leenstelsel, studiefinanciering en andere belangrijke zaken. Momenteel werken wij met drie collega’s aan grote, ambitieuze plannen. We gooien het roer de komende tijd helemaal om en willen studenten nóg beter begeleiden tijdens hun studententijd. We gebruiken hiervoor verschillende soorten content, social media en onze websites. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die nog studeert en het leuk vindt om te schrijven, maar het ook leuk vindt om foto’s te maken en o.a. restaurants te testen. Je zal regelmatig teksten schrijven die gaan over uiteenlopende onderwerpen: van koffietentjes in jouw studentenstad, tot artikelen over de serieuzere kant van het studentenleven. En écht alles daartussenin. Denk aan tips voor het opknappen van jouw studentenkamer, hoe je zorgt voor een schimmelvrije badkamer, een artikel over lekkere speciaal biertjes of je schrijft voor grote merken zoals Zalando, Swapfiets en Veneta.

Pluspunt: als jij goed bent in het bedenken van kneitergoede concepten, dan zijn wij daar heel blij mee!

  • Wat kan jij van ons verwachten?
  • Wij werken vooral vanuit huis, maar als we op kantoor zijn ben je altijd welkom. Voor een kop koffie of thee.
  • Wil jij graag beter worden in schrijven, redigeren, fotograferen of sales? We helpen je graag en doen er alles aan om jou te voorzien van opbouwende feedback, zodat je veel leert.

Enthousiast? Leuk!

Denk je: die functie van studentredacteur is mij op het lijf geschreven, dan horen we graag van je! Mail jouw sollicitatie naar contact@studentz.nl, dan nemen we gauw contact met je op.

Wel willen we je vragen om in Word een proefblog te schrijven van zo’n 450 woorden. De blog mag over een onderwerp naar keuze gaan, maar we raden je aan om iets te kiezen dat past bij onze website(s) en doelgroep. Als je wordt aangenomen dan publiceren we jouw blog uiteraard én krijg je natuurlijk betaald.

Heb je nog vragen over de vacature? Stuur ons een mailtje!