Het platform voor studenten uit alle studentensteden

Alles over jouw studentenstad!

 

Webvertising

 

Met diverse online advertentie-mogelijkheden creëert Studentensteden de ideale basis om uw product, merk of dienst in de spotlight te zetten.

Marketingconcepten

 

Studententsteden creëert, coördineert en adviseert in marketingconcepten. Als aanvulling op uw huidige communicatie of als volledig nieuw kanaal.

Brainstormsessies

 

Creatieve, informele, interactieve en innovatieve brainstormsessies met (afgestudeerde)

studenten vanuit diverse HBO en WO opleidingen.

Copywriting

 

Tekst voor op uw

website of brochure?

Ons team van

tekstguru's staat voor

u klaar om de

perfecte (SEO) tekst te schrijven.

Creatie

 

Een banner of advertentie nodig? Ons creatieve team maakt hetgeen u wilt op basis van uw actie / huisstijl met de gewenste CTO.

Bereik studenten in verschillende studentensteden

 

Studentensteden wordt gemaakt voor en door studenten. Online én offline motiveren wij studenten om een actief studentenleven te leiden. Daarnaast begeleiden wij studenten in het maken van keuzes voor, tijdens en na hun studietijd.

 

Zo informeren wij over bijbanen, kamers, verzekeringen, studeren, geldzaken en to do’s voor studenten. Daarnaast geven onze studenten-bloggers met hun persoonlijke verhalen een beeld van de levensstijl van de student van nu.

 

Studentensteden staat direct in contact met aankomende-, studerende en afgestudeerde HBO en WO studenten. Ons stadsgerichte karakter maakt het mogelijk om zowel landelijk als lokaal in contact te komen met uw gewenste doelgroep.

 

Graag gaan we met u in gesprek om een creatieve marketing campagne te bedenken en uit te rollen voor uw bedrijf of product.

Alles over jouw (toekomstige)

Studentenstad!