← Terug naar overzicht

Morgen CSGO evenement met Defensie. Doe mee of kijk mee!

Het Ministerie van Defensie geeft je de kans CSGO Wingman te spelen met militairen. Kunnen jouw headshots zelfs militairen toxic krijgen? Of leer je in een potje meer dan een jaar CSGO? Ervaar het donderdag 30 april tijdens het eerste online ​Defensie Wingman Clash ​event. Defensie Wingman Clash ​wordt met doorlopend wisselende tweetallen gespeeld. Iedereen speelt dus met en tegen andere gamers waaronder militairen van Defensie. Het toernooi is van 15.00 tot 21.00 uur en je kunt toffe prijzen winnen.

Wil je meedoen?

Deelnemers moeten natuurlijk ouder zijn dan 16 jaar. Registreer ​je [hier]​. Inloggen doe je met je Steam account, hiermee checken wij je game skills en matchen wij die met Defensie. Zorg dat je account op public staat voordat je inlogt. Na je inschrijving ontvang je de invite link voor onze Discord waar je alle overige info kan vinden.

Meedoen aan CSGO Wingman

 

 

 

Wil je kijken ?

Wij gaan het event live streamen op Mixer. Meer info hierover volgt. Houd natuurlijk onze social media-kanalen in de gaten voor updates en onthullingen. #defensiecsgo

Kijken naar CSGO Battle

 

 

Waarom gamen met Defensie?

Defensie komt graag in contact met spelers zoals jij, gedurende dit event zijn recruiters van Defensie beschikbaar om vragen te beantwoorden. Zij zullen niet alleen vragen beantwoorden over carrièremogelijkheden binnen Defensie maar ook over hoe Defensie gedurende de Corona crisis de samenleving hulp biedt en op allerlei manieren ondersteuning levert door middel van de inzet van hun specifieke expertise en skill set.

Meedoen aan CSGO Wingman