← Terug naar overzicht

De beste plekken in Groningen om je een avond te vermaken

Het Groningse nachtleven bruist elke avond opnieuw in de binnenstad. Maar naast die kroegen en nachtclubs is het soms ook lekker om gewoon te poolen of te bowlen. Wil je weten waar je dit het beste kan doen in Groningen? Lees dan snel verder!

Bowlen

In de binnenstad van Groningen vind je 1 bowlingbaan. Naast bowlen kun je hier ook terecht voor andere activiteiten.

Bowlingcentrum in Groningen

Aan het Gedempte Kattendiep, vlakbij het Zuiderdiep, vind je Bowlingcentrum Groningen. Deze plek is al zo’n 50 jaar een begrip in de stad en is de perfecte plek voor een avondje plezier. Bij de bowlingbaan staat plezier dan ook voorop en de werknemers zweren hier altijd bij. Voor een hapje en drankje kun je hier ook terecht, wat wel zo fijn is tijdens een fanatieke battle tussen jou en je vrienden!

Poolen in Groningen

In de binnenstad van Groningen vind je 3 verschillende poolcafés. Deze cafés hebben naast poolen ook veel andere activiteiten te bieden

1. Cue Action Groningen

Het eerste poolcentrum, Cue Action, in Groningen bevindt zich aan het Schuitendiep 21. Naast poolen kun je in dit gezellige café terecht voor biljart, dart en carambole. In het weekend is dit café geopend tot 2.00. Het café beschikt over 17 pooltafels waar je ongestoord de hele avond kunt genieten van het poolen.

2. Streetlife Groningen

Het poolcafé Streetlife aan de Peperstraat 16 ligt midden in het bruisende centrum van Groningen. Hier kun je naast het normale poolen ook darten, airhockey spelen of verschillende varianten van pool proberen. Medewerkers van Streetlife leggen je met liefde de verschillende spellen uit en serveren je drankje met plezier. Het café ligt maar 3 minuten van de Grote Markt, perfect voor het begin van een goede avond.

3. Allround 050 Groningen

Poolcafé Allround 50 gelegen aan de A-kerkhof 4a is net als bovenstaande cafés vooral gericht op het poolen. Maar naast het poolen kun je hier genieten van je drankje op verschillende plekken in het restaurant. Ook kun je voor de afwisseling een potje tafelvoetbal spelen of jezelf uitleven op het dartbord. Allround 50 heeft geen sluitingstijd en hierdoor kun je, als je wilt, de gehele nacht doorspelen. Wil je dit liever niet, dan sta je binnen no-time op de Grote Markt!

Weet jij nog meer toffe plekken om een avondje te chillen in Groningen? Laat het ons weten!