← Terug naar overzicht

Heeft jouw vereniging een mooi doel voor ogen? Meld je aan voor Rabo ClubSupport!

Heeft jouw studentenvereniging, sportvereniging of club mooie plannen, maar is er geen budget? Dan kun je met Rabo ClubSupport kans maken op een mooi investeringsbedrag voor jouw vereniging. Rabobank Regio Den Haag heeft namelijk €80.000,- van hun winst apart gezet om te investeren in mooie, maatschappelijke initiatieven. Zij doen dit met de gedachte dat clubs, verenigingen en stichtingen een groot verschil maken in Nederland. Ze verbinden de samenleving en maken buurten, dorpen en steden sterker. Heeft jouw vereniging een prachtig doel, maar hebben jullie een steuntje in de rug nodig om dit te verwezenlijken? Schrijf je dan in voor 20 september!

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabobank Regio Den Haag nodigt ieder jaar verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel uit om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport keert de Rabobank een deel van hun winst uit aan verenigingen door het hele land. Hiermee willen ze verenigingen en stichtingen stimuleren om te doen wat ze blijven doen. En dat is mensen bij elkaar brengen, talenten benutten en elkaar verder helpen. Als vereniging kun je je voor 20 september inschrijven voor Rabo ClubSupport en aangeven waar jullie het geld goed voor kunnen gebruiken. Dit kan van alles zijn. Of het nou voor zonnepanelen voor je studentenvereniging zijn of om de velden van jouw sportvereniging te verbeteren.

Hoe maak je kans?

Om je in te schrijven voor Rabo ClubSupport moet jouw vereniging, stichting of club bankieren bij de Rabobank. Waarschijnlijk hebben jullie dan ook al een uitnodiging ontvangen om je in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Meer informatie of aanmelden kan op www.rabobank.nl/denhaag. Na de aanmelding ga je natuurlijk zo veel mogelijk campagne voeren voor jullie doel. Alle leden van de Rabobank mogen namelijk stemmen hoe het geld verdeeld wordt onder de mooiste doelen. De stemperiode loopt van 27 september tot 11 oktober. Alle leden van de Rabobank krijgen 5 stemmen om de €80.000 te verdelen onder de beste initiatieven van de deelnemende verenigingen en stichtingen. Als je zelf klant bent van de Rabobank kun je jezelf ook aanmelden als gratis lid en meestemmen. Op 14 oktober wordt er bekendgemaakt hoe het geld verdeeld wordt onder alle verenigingen en stichtingen. Spannend!