← Terug naar overzicht

Organiseer een knallend tuinfeest

De zomer is losgebarsten en dat moet natuurlijk gevierd worden. Het is natuurlijk superleuk om het bij jou in de tuin te houden. Zo heb je een reden om de vuurkorf aan te steken!

Party people

Maak een evenement aan via Facebook en nodig mensen uit. Je kunt ook een Whatsapp groep maken, maar dan heb je meteen een ramvolle groepsapp. Nodig mensen uit, laat ze weten of ze nog iets mee moeten nemen of dat ze je kunnen komen helpen met voorbereiden. Er zijn altijd wel mensen die bereid zijn je helpen ;).

Good food

Een heel belangrijk ding op een feest is natuurlijk het eten. Iets wat heel gemakkelijk kan is een barbecue. Laat iedereen wat meenemen en zo wordt het een groot succes. Natuurlijk kun je ook geweldige nacho’s maken of gaan voor de standaard bier en chips. Het leukst is natuurlijk als je je tuinfeest een bepaald thema maakt. Dus Mexican party of Hawaii. Pas hier je eten op aan en ga los!

Versiering

Natuurlijk hoort er bij een gaaf thema ook een leuke versiering. Denk hier niet alleen maar aan lampjes, maar zet een parasol neer, hang slingers op, zet boxen neer, limbostok of een pinata. Je kunt het zo gek niet bedenken. Heb je het zelf niet? Vraag eens in je omgeving of ze nog foute spullen over hebben van carnaval. Natuurlijk kan je ook even naar de Action of Xenos, daar hebben ze ook altijd hele leuke dingen voor een klein prijsje. 

Je buren

Laat je buren even van te voren weten dat je een feestje gaat geven. Schrijf een briefje en doe dat in de brievenbus. Als je in een studentenhuis woont, kun je je omliggende studenten natuurlijk gewoon uitnodigen. Hierdoor ontkom je aan de vervelende buurman die begint te schreeuwen dat de muziek zachter moet. Licht ze in of nodig ze uit!

Let’s party

Oke dan, het is de avond van je feest! De mensen zijn binnen. Kies een goede dj uit of zorg ervoor dat je van te voren een lekkere playlist hebt uitgezocht. Als je alles goed hebt voorbereid, de drank koud hebt staan en de hapjes in de koelkast; heb jij genoeg tijd om lekker te kunnen feesten op je eigen feestje.

Enjoy het lekkere weer!