← Terug naar overzicht

Voordelen van een wasmachine huren bij Splash Lease gesponsord

Degene die bij Splash huren kennen de voordelen natuurlijk al! Maar om al je vrienden bij Splash te laten huren (en dus zelf geld te verdienen) kun je misschien nog een extra argument gebruiken. We hebben ze hier even op een rijtje gezet.

1. Geen gesleep met de vieze was

Je hoeft niet steeds heen en weer om bij je ouderlijk huis je kleding te wassen! Voortaan staat de wasmachine gewoon in je eigen huis. Je hoeft niet meer de hele week tegen die berg was aan te kijken: je stopt het nu gewoon zelf in de wasmachine!

2. Groot aanbod

Van instapmodellen tot hele krachtige machines, we hebben voor ieder wat wils! Kijk op onze site voor het gehele assortiment, van wasmachines tot vaatwassers.

3. Je deelt de kosten

Bij ons betaal je een laag bedrag per maand. Al helemaal als je de kosten kan verdelen met je huisgenoten! Woon je met 4 personen? Dan huur je al vanaf €2,50 per maand! 

4. Reparatiekosten zijn inbegrepen in de huur

Is er opeens iets kapot? Geen probleem! Hij wordt gratis voor je gerepareerd. De reparatiekosten zijn namelijk inbegrepen in de huur. Er komt dus kosteloos iemand langs.

5. Contracten overdragen

Ga je verhuizen? Dat is geen probleem. Je kan jouw contract heel makkelijk overdragen aan een huisgenoot! Dit doe je bij mijn Splash account op onze website. Geen gedoe dus met een huisgenoot die vertrekt en de wasmachine meeneemt!

6. Gratis bezorging

Na al deze punten heb je besloten om bij ons te gaan huren. Top! De machine wordt gratis bij jou bezorgd. Bepaal zelf wanneer je wil dat wij langskomen.

7. Dagelijks opzegbaar

Als je toch niet meer bij Splash wilt huren na al deze punten, kun je ook makkelijk je contract opzeggen. Na de minimale termijn heb je een opzegtermijn van 1 maand!