← Terug naar overzicht

Voordelig meubels shoppen in Den Haag

Het is nu zomervakantie, maar misschien ga jij na de zomervakantie wel voor het eerst op kamers wonen in Den Haag. Spannend! Of je het shoppen nou leuk vindt of niet, meubels moeten er komen, en hoe je het ook wendt of keert: dat is duur! Daarom vertel ik je waar je het meest voordelig je meubels én accessoires vandaan haalt in Den Haag.

1. JYSK – Calandstraat 338A

Als er een winkel is waar ik fan van ben is het wel JYSK. JYSK is een internationale retailketen uit Denemarken. Ze verkopen werkelijk álles. Van bedden, tot complete eetkamersets, maar ook handdoeken, accessoires, trampolines en tenten. En dit allemaal voor een fijne prijs. Ook geven ze regelmatig grote kortingen, kun je mee doen aan spelletjes via het internet waar je cadeaubonnen mee kan winnen. Schrijf ook zeker een (positieve) review over een gekocht product, want daar heb ik al – mazzel of niet – twee keer een €50,- cadeaubon mee gewonnen!

2. Leen Bakker – Megastores

De Megastores is een absolute walhalla voor mensen die van interieur houden. Er zijn heel veel woonwinkels, die overigens niet te betalen zijn. Maar dan zit daar tussen al die dure winkels, een parel met de naam Leen Bakker. Je kent 't vast van reclames, maar het is écht een leuke winkel. Mooie, goeie banken voor een goede prijs. Fantastische accessoires en hebben altijd wel interessante aanbiedingen.

3. Kringloopwinkel

Ik hoor je denken “well, duh”, maar bij de kringloopwinkel kun je hele leuke dingen op de kop tikken voor bijna niks. Een bekende keten is Kringloop Den Haag, deze zit op meerdere plekken in de stad. Hier vragen ze echt niet belachelijk veel voor alles. Zo kocht ik hier laatst voor 25 euro een geweldige ronde tafel, waar je in een normale winkel belachelijk veel geld voor neerlegt. Ik heb 'm geschuurd en een likje verf gegeven en tada: een nieuwe eettafel voor 25 euro. Ook bloempotten haal ik bij de kringloop, want waarom zou ik veel geld gaan betalen als ik voor €0,50 super leuke potjes kan scoren bij de Kringloop?

4. Søstrene Grene – Spuistraat 48

Waarschuwing: je verlaat deze winkel niet zonder iets te kopen! Alles in de winkel heeft goede, redelijke prijzen, maar álles is leuk dus bij het verlaten van de winkel ben je alsnog flink wat geld kwijt. Bij Søstrene Grene kun je terecht voor tafeltjes, plantenpotten, kaarsen, knutselspul, servies en lekkere theetjes.

5. Kwantum – Megastores & Oude Middenweg 195

Er zijn tegenwoordig aardig wat bouwmarkten, maar als je het mij vraagt steekt Kwantum er toch wel met kop en schouders bovenuit. Je kunt er uiteraard terecht voor de echte bouwmaterialen, maar ook van interieur weten ze genoeg. Ze hebben hele leuke accessoires, mooie meubels van goede kwaliteit en wil je een mooi behang op je muur? Dan raad ik ook zeker de Kwantum aan, want ze hebben keuze uit meer dan 200 dessins!

Er zijn nog veel meer winkels te vinden in Den Haag waar je kunt shoppen, maar als je zo voordelig mogelijk je grootste inboedel wil scoren, zijn deze bovenstaande vijf winkels wel mijn ultieme tips! Weet jij nog winkels die niet in het lijstje kunnen ontbreken, laat je het dan weten?

Liefs, Rebecca