← Terug naar overzicht

Wanderlust Chloe: "Den Haag, de stad- en strandtrip die me verrast heeft!"

Het is altijd leuk als Den Haag opduikt in een lijstje over de leukste en mooiste steden van het land of Europa, maar nu wordt onze Hofstad benoemd in een heel nieuw soort categorie. Namelijk in een blog van Wanderlust Chloe, die op uitnodiging van The Hague Marketing Bureau een bezoekje bracht aan Den Haag.

Wanderlust Chloe

Wanderlust Chloe is één van de bekendste bloggers uit Engeland met tienduizenden volgers. Ze vliegt sinds 2014 het gehele jaar de wereld over en zoekt ze de mooiste plekjes op, waar ze vervolgens een blog over schrijft, of een video van plaatst op haar YouTube-kanaal. Nu heeft ze begin juli Den Haag bezocht en haar conclusie: Den Haag is geweldig alternatief voor Lissabon en Barcelona. Say What?! Wij wisten natuurlijk al lang dat Den Haag een fantastische stad is, maar nu weten Chloe, én haar tienduizenden volgers, dit ook!

Totaal verrast

In de blog die Wanderlust Chloe schreef over Den Haag, schrijft ze dat ze zelden zo verrast is over een stad. "Ik hoor nooit iemand zeggen dat ze op vakantie naar Den Haag gaan, maar eerlijk waar: ik raad het iedereen aan. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een soortgelijke stad als Lissabon of Barcelona is Den Haag een fantastisch alternatief." Ook deed Den Haag haar denken aan haar favoriete badplaats Brighton. "Grote, brede standen met super fijn zand. Een gezellig stadscentrum met straten gevuld met restaurants en pleinen waar je buiten kunt eten." Ook noemt ze Den Haag incredibly photogenic. "Het is perfect voor stelletjes, met knusse strandhutjes waar je heerlijk kunt relaxen en romantische diner plekjes. Maar het is ook geweldig voor een familietripje, vanwege De Pier waar genoeg leuke dingen te doen zijn én Madurodam zit dichtbij."

De stad heeft van alles wat

Wanderlust Chloe schrijft dat ze het Hofkwartier helemaal geweldig vindt met alle boetiekjes, vintage shops, restaurantjes en galeries. Met alle planten en vlaggetjes noemt ze de binnenstad van Den Haag fotogenieker dan haar favoriete badplaats Brighton, in Engeland. Dat compliment kunnen we in ons zak steken! Daarnaast vertelt ze haar lezers dat Scheveningen vol geweldige strandtenten zit. "We hebben genoten van een ontbijt bij Suiderstrand in Kijkduin, wat me deed herinneren aan de strandtenten in Bali. Scheveningen en Kijkduin hebben beiden meerdere strandtenten die food and drinks serveren, en veel bieden ook ruimte aan om in de zon te relaxen." Ze heeft ontdekt dat Den Haag een bijzondere stad is, met een geweldig stadscentrum en met het strand waar je in een mum van tijd bent!

Wil je de hele blog van Wanderlust Chloe lezen? Dat kan natuurlijk op haar eigen website!