Citymarketing

Citymarketing

Studentensteden promoot steden als studentenstad!

Citymarketing studentensteden

 

Studentensteden ontzorgt al ruim 12 jaar gemeente op het gebied van citymarketing voor studenten. Wij bouwen websites, zorgen voor invulling van de websites, houden contact met alle studentenorganisaties en kennisinstellingen en garanderen continuïteit!

 

Studentenwebsites

Studentensteden bouwt in samenwerking met gemeente een stadsgerichte studentenwebsite. Op deze website bieden wij aankomende, studerende en afgestudeerde studenten informatie over studeren, werken, gezondheid, evenementen en nieuws uit de stad. De ‘look & feel’ is per website/stad aan te passen naar eigen wens, maar wij bieden ook een standaard template om kosten te drukken.

 

Waarborging van continuïteit

Studentensteden garandeer de continuïteit van de websites. Wij leveren een gebruiksvriendelijk CMS, zorgen wij voor de invulling van de website en gaan samenwerkingen met allerlei organisaties aan vanuit de stad.

 

Door en voor studenten

Studentensteden zorgt voor structuur middels een backoffice vanuit waar wij u altijd te woord kunnen staan en kunnen helpen.

Onze backoffice wordt gerund door ons team van studentredacteuren. Zij schrijven content, zijn op de hoogte van de laatste trends, evenementen en nieuwtjes.

 

Wilt u weten wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen, dan komen wij graag een presentatie geven.

Kom in contact met studenten!