Studentenverenigingen in Groningen

In Groningen zijn er meer dan 100 studentenverenigingen waar je lid van kunt worden! Dit zijn uiteenlopende verenigingen van gezelligheidsverenigingen tot internationale verenigingen. Wil je in één oogopslag de studentenverenigingen en hun verschillen? Kijk dan even op alle studentenverenigingen in Groningen!

Gezelligheidsverenigingen in Groningen

Groningen is een echte studentenstad dat zie je alleen al het aantal gezelligheidsverenigingen die de stad te bieden heeft. In Groningen heb je de keuze uit acht gezelligheidsverenigingen. Kijk op de pagina alle gezelligheidsverenigingen in Groningen en kom erachter welke bij jou past!

Studentensportverenigingen in Groningen

Ben jij opzoek naar de combinatie tussen sport en gezelligheid? Dan ben jij in Groningen aan het juiste adres! De stad biedt namelijk maar lieftst 44 verschillende sportverenigingen. Kijk snel of jouw sport erbij zit op alle studentensportverenigingen in Groningen!

Religieuze Studentenverenigingen in Groningen

Het combineren van jouw religie met de gezelligheid van een studentenvereniging is zeker mogelijk in Groningen. Er zijn verschillende verenigingen die hier rekening mee houden en waar je een geweldige tijd kunt beleven. Kijk gewoon even op alle religieuze studentenverenigingen in Groningen.

Overige Studentenverenigingen in Groningen

Ben je toch op zoek naar iets anders dan gezelligheid, sport of religie. Dan zijn er in Groningen genoeg andere keuzes! Van internationaal tot aan muziek, alles is te vinden in Groningen! Kijk maar bij overige studentenverenigingen in Groningen!

Ben je benieuwd hoe het is om lid te zijn bij een studentenvereniging lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!