Studentenverenigingen in Breda

In Breda heb je keus zat op het gebied van studentenverenigingen. Hieronder vind je alle studentenverenigingen op een rijtje. Wil je direct wat meer informatie over de verschillen tussen deze verenigingen? Kijk dan even op BredaStudentenstad! Daar vind je alle informatie over welke studentenverenigingen in Breda te vinden zijn en wat daar te doen is. Daar vind je ook alle informatie over het bruisende studentenleven in Breda.

Gezelligheidsverenigingen in Breda

Ben jij toe aan het echte studentenleven? Ready voor de ontgroening? Klaar voor jouw feutenbestaan? Zin om heel veel biertjes te drinken? Wordt dan lid van een gezelligheidsvereniging. Er is genoeg keus in Breda, check de verenigingen hieronder. Wil je meer weten over het verenigingsleven? Bekijk dan ons interview met Phileas Fogg!

Studentensportverenigingen in Breda

Wij hebben al eerder besproken waarom sporten en studeren een goede combinatie is. Je moet het eigenlijk gewoon doen! In Breda heb je niet echt verschillende sportverenigingen, maar je kunt er wel meer dan 30 verschillende sporten beoefenen. Al ruim 25 jaar is BRESS de aanbieder van studentensport in Breda!

Religieuze Studentenverenigingen in Breda

Het is ook mogelijk om je religie te combineren met het studentenleven. In Breda is er een christelijke studentenvereniging waar je kunt aansluiten. Als je er nog niet helemaal over uit bent, kijk dan eerst even naar onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!