Adverteren

Studenten moeten voor en tijdens hun studie een heleboel keuzes maken. Wij helpen studenten bij het maken van keuzes door een zo breed mogelijk aanbod aan informatie te bieden.

Daarnaast brengen wij bedrijven, gemeentes en onderwijsinstellingen in contact met deze doelgroep, door middel van het opzetten en uitvoeren van campagnes, optimalisatie of beheer van hun eigen kanalen, contentcreatie en strategie.

Online en offline campagnes

Wij bieden ons eigen platform met 22 studentenwebsites, een groot netwerk van studie- en studentenverenigingen, andere (studenten)websites en verschillende offline kanalen waarmee wij studenten kunnen bereiken.

Voor elke gewenste campagne weten wij studenten te bereiken. Afhankelijk van de gewenste campagne, kunnen wij adviseren hoe je de studenten het beste kunt bereiken.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via contact@studentenmarketing.nl of 070 208 9006.

Advertentie plaatsen

Plaats een vacature en bereik 25.000 95.000 studenten!
Vacature plaatsen
 
Native content is een uniek artikel dat door een van onze bloggers is geschreven om jouw product, dienst of bedrijf te promoten.
Native content aanvragen
 
Bij een advertorial lever je zelf een tekst aan die wij plaatsen op de website naar keuze.
Advertorial plaatsen
 

Online adverteren op studenten

Door inzet van een combinatie van verschillende online advertentiemogelijkheden realiseren wij zoveel mogelijk contactmomenten met studenten uit de gewenste stad/steden. Nadat wij uw wensen en doelgroep in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een voorstel voor een partnership. Wij bieden o.a. de onderstaande mogelijkheden.
  • Blogs (native content)
  • Advertorials
  • Linkplaatsing (linkbuilding)
  • Vacaturebank
  • Social media campagne
  • Mailings
  • Campagnes op maat

Overige diensten

Behalve het uitrollen van campagnes helpen wij ook met het opzetten van campagnes. Wij doen voorafgaand aan een campagne onderzoek naar de markt en gewenste doelgroep, analyseren reeds beschikbare kanalen en creëren zo gezamenlijk nieuwe campagnes. Overige diensten die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Content creatie
  • Redactie
  • SEO-strategie

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op

 

Platform StudentenMarketing

Ons eigen platform bestaat uit de onderstaande websites:

Naast de stadsgerichte pagina's bieden wij ook de onderstaande themadomeinen: