Over ons

Grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland

Studentensteden is het grootste stadsgerichte studentenplatform van Nederland. Studentensteden promoot diverse steden als studentenstad. Wij zijn uitgegroeid tot een online expertise medium waarbij wij de meeste studentensteden in ons portfolio hebben. Binnenkort worden meer studentensteden aangesloten aan ons platform.

Door en voor studenten

Studentensteden wordt gemaakt voor en door studenten. Online én offline motiveren wij studenten om een actief studentenleven te leiden. Daarnaast begeleiden wij studenten in het maken van keuzes voor, tijdens en na hun studietijd.

Studentensteden staat direct in contact met aankomende-, studerende en afgestudeerde HBO en WO studenten. Ons stadsgerichte karakter maakt het mogelijk om zowel landelijk als lokaal in contact te komen met uw gewenste doelgroep.

Thema's

Wij informeren onze bezoekers over wonen, werken, studeren, vrije tijd, geldzaken, gezondheid. Daarnaast geven onze studenten-bloggers met hun persoonlijke verhalen een beeld van de levensstijl van de student van nu in de onderstaande steden.

Adverteren

Wilt u studenten bereiken in een of meerdere studentensteden? Kijk dan eens naar onze advertentiemogelijkheden of neem contact met ons op. Op basis van uw wensen maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor een online campagne.

Doel Studentensteden

Ons doel is om studenten te motiveren een actief studentenleven te gaan leiden en (aankomende) studenten goed te informeren over de mogelijkheden in de stad. Wij zijn van mening dat het leiden van een actief studentenleven niet alleen zorgt voor een positieve ontwikkeling van de student, maar ook ten goede komt aan de populariteit en sfeer van dedesbetreffende studentenstad.

StudentenMarketing

Studentensteden is een project van StudentenMarketing. StudentenMarketing is expert in de studentenmarkt. Wij weten precies wat aankomende, studerende, en net afgestudeerde studenten willen en weten hun middels online en offline campagnes in de verschillende studentensteden te bereiken!

Wil je studenten bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

StudentenMarketing team

Het team van StudentenMarketing bestaat uit een gezellige groep van enthousiaste studenten (en een aantal oud studenten), daarnaast hebben wij een grote groep van (stadgerichte) bloggers. Wij zorgen samen voor de informatieve en leuke invulling van het Studentensteden platform. 

Interesse om deel uit te maken van ons team? Bekijk dan eens onze vacature voor blogger of de andere beschikbare vacatures en stages.

Contact StudentenMarketing

Vragen over StudentenMarketing of [site:name]? Bel of mail ons gerust: 070 220 69 70 of contact@studentenmarketing.nl