Studentenverenigingen in Leiden

Leiden is een grote studentenstad met veel studentenverengingen. Een aantal verenigingen is ook een van de oudste van Nederland. In Leiden vind je ruim 20 verschillende studentenverenigingen. Welke moet je kiezen? Wij hebben een overzicht met alle studentenverenigingen in Leiden voor je. Lees snel verder!

Gezelligheidsverenigingen in Leiden

Samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd staan centraal bij gezelligheidsverenigingen. Deze verenigingen richten zich niet speciaal op een bepaalde sport of religie. Hieronder vind je een overzicht met alle gezelligheidsverenigingen in Leiden.

Studentensportverenigingen in Leiden

In Leiden heb je ook sportverenigingen. Hier combineer je de gezelligheid van een studentenvereniging met sport. Leiden heeft een aantal sportverenigingen. Bekijk ze hieronder!

Religieuze Studentenverenigingen in Leiden

Je kan je geloof ook combineren met de gezelligheid van een studentenvereniging. In Leiden zit een aantal religieuze studentenverenigingen. Bekijk hier onder hert overzicht.

Overige Studentenverenigingen in Leiden

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Leiden. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Hieronder staat een overzicht met overige studentenverenigingen in Leiden.

Wil je meer weten over lid worden? Lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!