Studeren in studentenstad Delft

De Prinsenstad, het dorpse gevoel in een kleine stad precies tussen Den Haag en Rotterdam. Met ruim 100.000 inwoners waarvan een kwart studerend is het studentenleven prima in Delft! Naast de rijke geschiedenis gaat de stad ook zeker mee met haar tijd. Kijk bijvoorbeeld naar het goed bereikbare nieuwe station. Meer weten over het studentenleven in Delft? Check de website Delfstudentenstad.nl!

Wonen in Delft

Delft is een prachtige stad om in te wonen. Met al haar grachten en grachtenpanden heeft Delft een romantische sfeer. Delft is een echte studentenstad met een ruim assortiment aan kamers, appartementen, studio’s en studentenhuizen. Heb je hulp nodig bij het zoeken van een juiste woning in Delft? Op DelftStudentenStad.nl vind je alle informatie over het vinden van een kamer, alles over antikraak wonen in Delft, actueel kameraanbod en zoektips.

Werken in Delft

Delft biedt tal van mogelijkheden om je financiëel door je studententijd heen te helpen. Met veel grote en kleine ondernemers is er altijd wel ergens een bijbaantje te vinden. Daarnaast kan de stad je helpen bij de opstap naar je professionele carrière. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden omtrent het zoeken van een bijbaantje, het vinden van een stage, het opstellen van je CV of het opzetten van je eigen bedrijf? Neem dan een kijkje op deze website!

Geldzaken

Het studentenleven is stiekem best wel duur. Juist in een stad waar het er financiëel niet goed voorstaat is het van belang om je geldzaken goed op orde te hebben. Hoe zit het bijvoorbeeld met een gezamenlijke rekening als je in een studentenhuis gaat? Of is het nou verstandiger om te sparen of om te beleggen? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht, check hiervoor de geldzaken pagina!

Leuke dingen doen in Delft

Wanneer je naast het studeren tijd over hebt voor andere dingen is er genoeg te beleven in Delft! Of je nou houdt van een rustig biertje in een bruine kroeg of juist helemaal los op harde muziek, Delft heeft voor iedereen iets te bieden. Daarnaast hoef je ook op culinair gebied niet te klagen want er zijn genoeg restaurantjes met een hele goede kaart. Daarnaast zijn alle culturele hotspots niet over het hoofd te zien. Wil je alles op een rijtje hebben? Check het alle tips met leuke dingen in Delft!

Gezondheidszorg in Delft

Het studentenleven vraagt veel van je gezondheid. Het is daarom handig om een goede huisarts te zoeken. En waar kan je bijvoorbeeld een soa-test vandaan halen? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht. Je hoeft hiervoor alleen de pagina Gezondheidszorg in Delft pagina van ons te bezoeken!

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt DelftStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Delft en profiteer!