Studeren in studentenstad Eindhoven

Door de oude gloeilampen fabriek van Philips wordt Eindhoven ook wel lichtstad genoemd. Maar deze stad is meer dan alleen een fabriek en een voetbalclub met dezelfde naam. De stad heeft ook heel veel voor studenten te bieden. Maar hoe ziet het studentenleven er in Eindhoven uit? Kijk daarvoor op Eindhoven-StudentenStad.nl!

Wonen in Eindhoven

Met ongeveer 230.000 inwoners is Eindhoven de vijfde stad van Nederland. Dit betekend dat het een gezellige drukte is in het centrum. De perfecte plek om van je studentenleven te genieten. Heb je besloten om naar deze stad te verhuizen? Wij helpen je met het zoeken naar de juiste woonruimte en adviseren jou bij het maken van de juiste keuzes! Check daarvoor de pagina wonen in Eindhovenvan Eindhoven-StudentenStad!

Werken in Eindhoven

Door het gezellige centrum en de vele bedrijven die gevestigd zijn in Eindhoven heeft deze stad veel te bieden op het gebied van bijbanen. Daarnaast kan Eindhoven de start zijn van jouw professionele carrière. Waar loop jij tegen aan bij het zoeken van werk in deze stad? Wij hebben de meest voorkomende situaties voor je uitgezocht! Check bijvoorbeeld de laatste CV tips op Eindhoven-StudentenStad!

Geldzaken

Het studentenleven is niet goedkoop en in Eindhoven zijn er genoeg gelegenheden waar je je geld kwijt kunt. Maar wij hebben voor je uitgezocht hoe je het beste met je geld kan omgaan in deze stad. Waar kan je bijvoorbeeld het beste je rijbewijs halen? En hoe zit het met het openen van een gezamenlijke huisrekening? Kijk voor alle tips op de Geldzaken paginavan Eindhoven-StudentenStad.

Leuke dingen doen in Eindhoven

In Eindhoven ben je nooit alleen. Er zijn genoeg plekken die 'studentproof' en gezellig zijn. Houd je naast het studeren en je werk nog wat tijd over voor leuke dingen? Blijf dan vooral in de stad! Wij hebben voor je uitgezocht waar de leuke plekjes te vinden zijn! Vind je bijvoorbeeld ook dat het echt tijd wordt om te gaan sporten? Geen probleem! Op de vrije tijd paginavan Eindhoven StudentenStad staat alle informatie!

Gezondheidszorg in Eindhoven

Om tijdens je studententijd topfit te blijven is het van belang dat je weet waar je moet zijn als het een keertje misgaat. Het kan natuurlijk gebeuren dat je na een avondje stappen een soa-testje wilt laten doen. Wij weten precies waar je moet zijn in Eindhoven! Op de Gezondheidszorg paginavan Eindhoven-StudentenStad vind je alle informatie, ook over bijvoorbeeld de tandarts, huisarts en zorgverzekering.

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt Eindhoven-StudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Eindhovenen profiteer!