Studeren in studentenstad Enschede

In het Oosten van het land helemaal tegen de Duitse grens aan vind je de studentenstad Enschede. Door het mooie historische centrum is het goed vertoeven voor menig student. Door het tweetal universiteiten en verschillende hogescholen is Enschede een echte Studentenstad. Kijk op studeren in Enschede voor meer informatie over alle opleidingen in Enschede.

Studentenkamers in Enschede

Wat is er leuker dan te gaan wonen in de stad waar je studeert? Ook voor Enschede is dat zeker een aanrader. In deze stad ben je nooit alleen. Het maken van vrienden is hier een fluitje van een cent. Maar hoe pak je dat aan? Wij hebben alle informatie al voor je verzameld en op een rijtje gezet. Het enige wat jij hoeft te doen is even te kijken op Enschede-Studentenstad.nl en jij bent klaar om een geweldige studententijd in Enschede te beleven!

Werken in Enschede

Ben je opzoek naar een (bij)baantje in Enschede? Wij geven jou een overzicht van de beste baantjes in en rondom Enschede. Ben je al toe aan iets serieuzere stappen? Wij helpen je met het zoeken van een baantje die het beste bij je studie past! Daarbij kunnen wij helpen bij het optimaliseren van jouw CV! Maar misschien is het voor jou een heel ander verhaal en wil je juist voor jezelf beginnen. Wij helpen je met de eerste stappen! Check vooral even werken in Enschede!

Geldzaken

Om ervoor te zorgen dat jouw financiële sitautie niet de spuigaten uit loopt willen wij je helpen! Wij zochten voor jou de beste financiële tips om jouw studententijd in Enschede optimaal te benutten. Voor bijvoorbeeld meer informatie over het halen van je rijbewijs of het openen van een studentenrekening kijk je op de geldzaken pagina van Enschede-Studentenstad.

Leuke dingen doen in Enschede

Enschede heeft een gezellig centrum waar de drankjes rijkelijk kunnen vloeien, maar dat is niet het enige wat Enschede te bieden heeft. Is het bijvoorbeeld tijd om een keer de sportschool op te zoeken? Wij weten waar je moet zijn! Of omdat je zo dicht bij de grens zit, krijg je ineens zin om het buitenland op te zoeken. Wij weten hoe je dit moet aanpakken kijk gewoon even hier!

Gezondheidszorg in Enschede

Wil je meer informatie over de gezondheidszorg in Enschede? Ben je bijvoorbeeld toe aan een SOA-test? Of kan je wel weer een bezoekje aan de tandarts gebruiken? Kijk dan even op de gezondheidszorg paginavan Enschede-StudentenStad en weet precies waar je moet zijn!

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt EnschedeStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Enschede en profiteer!