Studeren in studentenstad Groningen

In het hoge noorden ligt 'Grunn' oftewel Groningen. Ookal ligt het een beetje uit de richting van de drukke randstad. Groningen is echt the place to be tijdens je studententijd! Met de laagste gemiddelde leeftijd en meer dan 50.000 studenten is het er altijd feest! Wil je meer informatie kijk dan op Studeren in Groningen.

Studentenkamers in Groningen

Wanneer je niet in de stad zelf woont is Groningen al snel te ver weg om elke dag heen en weer te reizen. Daarom kiezen veel studenten ervoor om in Groningen te gaan wonen. Gelukkig biedt de stad veel mogelijkheden voor studenten om te wonen. Met 190.000 inwoners is het een stad met een dorpsgevoel en voor de natuurliefhebbers ben je zo op het Groningse platteland. Wil je meer weten over wonen in Groningen check dan deze pagina over wonen in Groningen!

Werken in Groningen

In Groningen is er genoeg te doen. Dus is er zeker ook genoeg werk te vinden! Wil jij een baantje dat past bij je studie of wil je gewoon hard werken en geld verdienen? Het is allemaal mogelijk! Kijk gewoon even op werken in Groningen en vind gelijk tips over het maken van je CV en hulp bij het opstarten van je eigen onderneming.

Geldzaken

Ookal lijkt Groningen misschien heel ver weg. Ook hier wordt gewoon met Euro's betaald. Maar hoe kan je daar als student nou het beste mee omgaan? Wij hebben het al allemaal voor je uitgezocht en vertellen jou erover op GroningenStudentenStad.nl!

Leuke dingen doen in Groningen

Ja, het is echt waar! In Groningen kan je enorm goed stappen! Maar er is meer te beleven in deze echte studentenstad. De rijke geschiedenis draagt bij aan de mooie architectuur en de vele musea. Maar er zijn ook genoeg barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Wil je meer weten over deze mooie stad? Check de Vrije tijd pagina van GroningenStudentenStad!

Gezondheidszorg in Groningen

Het studentenleven kan soms levensbedreigende vormen krijgen. Het is daarom van belang dat je goed voor jezelf blijft zorgen. Ga af en toe eens naar de tandarts en laat je zo nu en dan even testen op SOA's. Zorg er wel voor dat je een goede zorgverzekering hebt! Kan je daar wat hulp bij gebruiken? Wij hebben de beste tips al voor je op een rijtje gezet!

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt GroningenStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Groningen en profiteer!