Studeren in studentenstad Rotterdam

Rotterdam, 'De havenstad' verbindt West-Europa met de rest van de wereld. Maar het is ook één van de grootste studentensteden van Nederland. Met de beroemde Erasmus Universiteit en tal van HBO opleidingen is er voor ieder wat wils. Kijk vooral even op RotterdamStudentenStad en kom te weten wat er bij jou past!

Wonen in Rotterdam

Wat loop je nou naar Rotterdam te lopen te doen? Gaat er gewoon wonen joh! Rotterdam is een prima studentenstad om in te wonen. De stad biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van woonruimtes. Wil jij midden in de stad of juist op de campus van de Universiteit? het is allemaal mogelijk! Ook antikraak woningen zijn er genoeg. Maar hoe weet je nou wat het beste bij jou past? Kijk gewoon even op Wonen in Rotterdam en bekijk onze beste tips!

Werken in Rotterdam

Als je ergens een baantje kunt vinden is het wel in Rotterdam. Met de Randstad en de haven om de hoek is er altijd wel iets te doen. Maar waar begin je met zoeken in deze grote stad? En wat zijn de beste tips voor de sollicitatieprocedure? RotterdamStudentenStad weet het! Kijk gewoon even op Werken in Rotterdam en kom hier alles te weten over de mogelijkheden in deze stad!

Geldzaken

Tijdens je studententijd in Rotterdam is het van belang om je financiële situatie op orde te houden. Maar hoe weet je nou waar je moet zijn om het één en ander te besparen? Het antwoord is makkelijk! Kijk gewoon even op RotterdamStudentenStad en check de beste geldzaken tips! Vind hier bijvoorbeeld informatie over beleggen en sparen. Maar ook over je mobiele telefoon en het behalen van je rijbewijs.

Leuke dingen doen in Rotterdam

In Rotterdam, de tweede grootste stad van Nederland, is genoeg te beleven. Je moet alleen even weten waar je moet zijn. Wij hebben in ieder geval de leukste barretjes en restaurantjes voor je op een rij gezet! Kijk op de vrije tijd pagina van RotterdamStudentenstad en vind hier bijvoorbeeld ook informatie over alle festivals, culturele hotspots en waar je moet zijn om te sporten.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Het verhuizen naar Rotterdam brengt ook een paar aanpassingen met zich mee. Je moet bijvoorbeeld gaan zoeken naar een nieuwe huisarts en tandarts. Maar waar begin je met zoeken en waar moet je op letten? RotterdamStudentenStad heeft voor jou de beste tips opgesteld! Alles over gezondheidszorg in Rotterdam vind je op de pagina RotterdamStudentenstad.nl.

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt RotterdamStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Rotterdam en profiteer!