Studeren in studentenstad Tilburg

Ben je van plan in Tilburg te gaan studeren? Vooral doen! Tilburg heeft zich namelijk echt als studentenstad ontwikkeld. De jaarlijkse TOP week is daar een goed voorbeeld van. Door deze introductieweek leer je directal je mede Tilburgse studenten kennen. Wil je meer informatie over het studeren in Tilburg? Kijk dan even op TilburgStudentenStad!

Wonen in Tilburg

Wonen in Tilburg is zeker geen straf! Door verschillende studentenverenigingen is het altijd een gezellige drukte in het centrum. Dus waarom zou je tijdens je studententijd in Tilburg er niet op kamers gaan? Wij helpen je met de eerste stappen naar een woning in Tilburg. Kijk gewoon even op de pagina wonen in Tilburg en kom alles te weten! Hier vind je bijvoorbeeld de beste zoektips, informatie over antikraak wonen en hoe hospiteren nou precies werkt.

Werken in Tilburg

Om alle borrels en stapavonden in Tilburg te kunnen betalen is het misschien verstandig om een baantje te zoeken. TilburgStudentenStad helpt jou bij het zoeken naar het beste (bij)baantje. Maar wij kunnen je ook helpen bij het zoeken naar een studiegerelateerde baan. Kijk voor alle tips en tricks op werken in Tilburg! Hier vind je ook meer informatie over praktische zaken als loon, loonstroken en belasting.

Geldzaken

Bij het studentenleven komen een hoop kosten kijken. Daarom helpt TilburgStudentenStad jou om zoveel mogelijk te besparen. WIj hebben de beste tips omtrent geldzaken voor jou op een rijtje gezet. Kijk gewoon even op de geldzaken pagina van TilburgStudentenStad. Je vindt daar alle informatie over het wonen in een studentenhuis en de bijkomende kosten daarvan. En weet jij al hoe het zit met het behalen van je rijbewijs? Wij wel!

Leuke dingen doen in Tilburg

Als je nieuw komt wonen in een stad moet je natuurlijk alles opnieuw ontdekken. Gelukkig hebben wij de belangrijkste zaken al voor je op een rijtje gezet! Kijk hier voor de leukste barretjes en restaurantjes in Tilburg. Maar op de vrije tijd pagina van TilburgStudentenStad vind je ook alle informatie over fitness en reizen na je studietijd!

Gezondheidszorg in Tilburg

Het is belangrijk om jezelf goed in conditie te houden. Laat jezelf dan ook af en toe checken op soa's bijvoorbeeld. Maar hoe weet je waar je moet zijn? Check gewoon even TilburgStudentenStad en hier vind je alles wat je moet weten over de gezondheidszorg. Kijk hier ook voor de beste tips over het vinden van een huisarts en tandarts.

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt TilburgStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Tilburg en profiteer!