← Terug naar overzicht

Hier vind je de kerstmarkten van 2018 in Tilburg!

Kijk jij ook al reikhalzend uit naar de decembermaand? De intocht van Sinterklaas is nog maar net afgerond en dat betekent dat een najaar vol gezelligheid op de stoep staat. Eén van de absolute hoogtepunten in dat najaar is natuurlijk Kerstmis. En bij Kerstmis horen uiteraard kerstmarkten. Benieuwd naar de kerstmarkten in Tilburg? Hieronder een overzicht!

Tilburg Zingt KerstSpecial

Wat is er lekkerder dan uit volle borst meeblèren met de bekendste meezingers samen met een enorm koor en massaal publiek? Alles wat heerlijk meezingt, komt voorbij. Van sfeervolle kersthits tot chansons. En als je geen kanjer bent in het onthouden van teksten, geen zorgen! De songteksten zijn ter plekke beschikbaar. De playlist van het altijd populaire evenement is binnenkort al bekend!

En meer goed nieuws: de entree voor deze kersteditie is gratis! Op zaterdag 15 staat het event helemaal in het teken van de feestdagen. Het event is onderdeel van een geheel muzikaal weekend in Tilburg. Bezoekers worden dat weekend volop getrakteerd op swingende kerstliederen, koren en alles daar tussen. Overdag verplaatsen alle muzikale acts zich kriskras door het centrum. Gedurende de namiddag worden de terrassen omringd met muziek.

De zondagsmarkt Dwalerij staat eveneens in het teken van dit muzikale weekend!

Kerstmarkt Groenrijk - Winter Love Festival

Al helemaal in de kerststemming en zin in een échte kerstmarkt? Gelukkig hebben we Groenrijk in Tilburg. Zij zijn er namelijk als de kippen bij als het om Kerst gat en beginnen er dan al vrij vroeg mee. Dit jaar opent zij haar deuren tot het Winter Love Festival al op 16 oktober!

Al is het oktober of november, de kerstmarkt van Groenrijk brengt je gegarandeerd in de stemming van de feestdagen. Het thema is Winter Love en je vindt hier de mooiste kerstversiering, kerstbomen en inspiratie.

Het Winter Love Festival bestaat onder meer uit:
• Live entertainment: muziek, zang en dans
• Kerstmarkt en een scala aan kraampjes
• Hapjes en drankjes
• Korting op de Kerstcollectie
• Kinderactiviteiten
• Demonstraties & clinics

Kerstmarkt Antiek, Curiosa & Brocante Koepelhal

Voor een Kerstmarkt met een klassiek karakter ben je op de eerste en tweede Kerstdag van harte welkom bij de Koepelhal! Meer dan een honderd handelaren en verzamelaars etaleren en presenteren hier hun mooiste stukken antiek, curiosa en brocante voor verkoop. Verwacht hier collecties uit heel Nederland en België te treffen!
Wist je dat slechts één item in de stijl van brocante en antiek je hele interieur een nieuw elan kunnen geven?

Er zit sowieso iets tussen dat jouw kamer of appartement een nieuw karakter geeft! Bovendien is deze Kerstmarkt een heerlijk, sfeervol uitstapje. Je vindt hier niet alleen sfeervol servies, nostalgisch speelgoed en meubilair, maar eveneens schitterende schilderijen, sieraden, klokken, kroonluchters, tuindecoratie, kristal en nog véél meer!