Studentenverenigingen in Delft

Delft lijkt niet zo een grote studentenstad, maar… Deze stad heeft maar liefst 30 verschillende studentenverenigingen. Voor ieder persoon is er wel een bijpassende studentevereniging. Welke moet je nou kiezen? Wij helpen je daarbij! Hieronder vind je een overzicht met alle studentenverenigingen in Delft.

Gezelligheidsverenigingen in Delft

Samen activiteiten organiseren en geniet van je studententijd… Dat staat centraal bij gezelligheidsverenigingen. Deze verenigingen richten zich niet speciaal op een bepaalde sport of religie. Je leert je zelf ontwikkelen en je stimuleert elkaar tijdens je studententijd. Hieronder vind je alle gezelligheidsverenigingen in Delft.

Studentensportverenigingen in Delft

Houd je meer van sport? Dan kan je dat ook combineren met de gezelligheid van een studentenvereniging! Delft biedt een groot aanbod van sportverenigingen: van voetbal tot tennis. Voor elke sporter is er wel iets! Bekijk het overzicht van sportverenigingen in Delft hieronder.

Religieuze Studentenverenigingen in Delft

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? Delft heeft een paar religieuze verenigingen. Hieronder vind je een overzicht met religieuze studentenverenigingen in Delft.

Overige Studentenverenigingen in Delft

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Delft. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Je kan in elk geval kiezen uit genoeg verenigingen!

Wil je meer weten over lid worden? Lees dan onze blog over alles wat je moet weten als je lid wordt van een studentenvereniging!