Studentenverenigingen in Den Haag

Den Haag is een studentenstad met veel studentenverenigingen. In de stad zijn meer dan 15 studentenverenigingen. Deze verenigingen bestaan uit gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen, religieuze verenigingen en overige studentenverenigingen. Maar voor welke vereniging moet je nou kiezen? Wij helpen je daarbij! Hieronder volgt een overzicht met alle studentenverenigingen in Den Haag.

Gezelligheidsverenigingen in Den Haag

Gezelligheidsverenigingen zijn geen verenigingen die zich richten op een bepaalde sport, religie of sociaal doel. Zij richten zich vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd. Het is niet de bedoeling om alleen te drinken en te feesten… Het doel is om jezelf ook te ontwikkelen en om elkaar te helpen tijdens jouw studententijd. Hieronder vind je alle gezelligheidsverenigingen in Den Haag.

Studentensportverenigingen in Den Haag

De naam zegt het al! Bij sportverenigingen combineer je de gezelligheid van een studentenvereniging met een sport. Er is een divers aanbod van sportverenigingen in Den Haag.

Religieuze Studentenverenigingen in Den Haag

Je kan de gezelligheid van een studentenvereniging ook combineren met een religie. Hieronder vind je een overzicht met religieuze studentenverenigingen in Den Haag.

Overige Studentenverenigingen in Den Haag

Den Haag heeft naast de gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen ook andere verenigingen. Er is in elk geval genoeg keuze! Van internationale studentenverenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Hieronder volgt een overzicht met overige studentenverenigingen in Den Haag.

Wil je graag meer weten over lid worden? Lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!