Studentenverenigingen in Eindhoven

Studentenstad Eindhoven heeft niet alleen een groot aanbod studiemogelijkheden… Eindhoven heeft wel meer dan 60 studentenverenigingen! Genoeg keuze voor jou… Wil je lid worden van een vereniging maar weet je niet waar? Geen probleem! Wij helpen jou graag. Hieronder vind je een overzicht van alle studentenverenigingen in Eindhoven.

Gezelligheidsverenigingen in Eindhoven

Bij de gezelligheidsverenigingen draait het natuurlijk om de gezelligheid… Verschillende feestjes bezoeken en drankjes doen. Maar het draait ook om jezelf te ontwikkelen en om elkaar te helpen tijdens je studententijd. De volgende gezelligheidsverenigingen zitten in Eindhoven.

Studentensportverenigingen in Eindhoven

Bij een sportvereniging combineer je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging. Als sporter heb je genoeg keuze in Eindhoven. De stad heeft een groot aanbod van sportverenigingen: van roeien tot tennis. Hieronder vind je het overzicht van sportverenigingen in Eindhoven.

Religieuze Studentenverenigingen in Eindhoven

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? De onderstaande Eindhovense verenigingen combineren de gezelligheid van een studentenvereniging met hun religie.

 

Overige Studentenverenigingen in Eindhoven

Er zijn nog een hoop andere verenigingen in Eindhoven. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Genoeg keuze! Hieronder vind je een lijst met de overige studentenverenigingen in Eindhoven.

Wil je meer weten over lid worden? Lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!