Studentenverenigingen in Leeuwarden

Om jouw studentenleven extra leuk te maken is het verstandig om bij een studentenvereniging te gaan! In Leeuwarden is dat zeker ook mogelijk! Kies jij voor gezelligheid, sport of religie? Het is allemaal mogelijk! Kijk gewoon even op het overzicht van alle studentenverenigingen in Leeuwarden!

Gezelligheidsverenigingen in Leeuwarden

In Leeuwarden zijn er vier gezelligheidsverenigingen waar je uit kunt kiezen. De meeste zijn al heel oud en hebben hun eigen tradities en gebruiken. Kijk even in het overzicht van gezelligheidsverenigingen in Leeuwaren.

Studentensportverenigingen in Leeuwarden

In Leeuwarden zijn er een aantal studentenverenigingen die de combinatie tussen gezelligheid en sport maken. Ben jij die sportieve student die het beste uit de tijd als student wilt halen? Kijk dan even op studentensportverenigingen in Leeuwarden. En kom erachter wat het beste bij jou past!

Religieuze Studentenverenigingen in Leeuwarden

In Leeuwarden is het ook mogelijk om jouw religie te combineren met het studentenleven. In Leeuwarden kun je aansluiten bij een religieuze studentenvereniging. Kijk op alle religieuze studentenverenigingen in Leeuwarden.

Ben je benieuwd wat er allemaal zoal gebeurd in en rond een studentenvereniging? Lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!