Studeren in studentenstad Den Haag

De hofstad, waar de tweede kamer te vinden is en de woonplaats van Koning Willem Alexander. Buiten het binnenhof en Madurodam heeft Den Haag nog veel meer te bieden! Als derde grootste stad van Nederland heeft s'Gravenhage zich de afgelopen jaren ontpopt als echte studentenstad. Check DenHaagStudentenstad voor alle info!

Studentenverenigingen in Den Haag

Voor een relatief kleine studentenstad heeft Den Haag toch 20 studentenverenigingen! Dit zijn uiteenlopende verenigingen, van gezelligheid tot sport en van religieus tot internationaal. Check hier alle Studentenverenigingen in Den Haag!

Wonen in Den Haag

Den Haag heeft veel te bieden. Strand, bos en een gezellige stad. Deze opkomende studentenstad weet steeds beter alle (internationale) studenten te huisvesten. Waardoor het een drukke maar gezellige boel wordt overal in de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Den Haag als studentenstad voor jou te bieden heeft? Kijk dan hier!

Werken in Den Haag

Met het parlement om de hoek ben je eigenlijk wel verplicht om een bijbaantje te zoeken in Den Haag. Door het groot aantal ondernemers is er altijd wel iets te doen in de stad. Daarbij kan Den Haag de perfecte opstap zijn naar je verdere professionele leven. Met een groot aantal stageplaatsen bij uiteenlopende organisaties is er voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden die Den Haag jou te bieden heeft? Kijk dan eens op de pagina werkenvan DenHaagStudentenstad!

Geldzaken

Hoe zorg je ervoor dat je de laatste paar dagen van de maand ook nog boodschappen kan doen? Als student ligt de wereld aan je voeten en zeker in Den Haag zijn er genoeg plekken waar je graag je geld uitgeeft. Toch is het belangrijk om hier en daar ook nog wat over te houden. Wij helpen je met al je geldzaken check daarvoor deze pagina!

Leuke dingen doen in Den Haag

Den Haag is niet alleen een toeristische trekpleister. Juist voor de lokale bewoners is het prima vertoeven in de stad. Maar ook voor studenten is er genoeg te doen. Er zijn genoeg uitgaansgebieden en toffe plekken om gezellig te eten en te drinken. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. Kijk op de Vrije Tijd paginavan DenHaagstudentenstad!

Gezondheidszorg in Den Haag

Het studentenleven is niet altijd even goed voor je. Het is daarom belangrijk dat je weet waar je moet zijn als het even niet zo goed met je gaat. Of Juist wanneer je problemen met je gezondheid wilt voorkomen. Wij weten precies waar je moet zijn in Den Haag! Wil je meer informatie? Kijk dan even op DenHaagStudentenstad.

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt DenHaagStudentenstad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Den Haagen profiteer!