Studeren in studentenstad Nijmegen

'Het Havana aan de Waal' hoe de staat ook wel genoemd wordt. Voor studenten een prima stad om te vertoeven. Met een internationaal georienteerde universiteit en verschillende hogescholen zijn er genoeg studenten te vinden. Wil je meer informatie over alle mogelijkheden in Nijmegen? Kijk dan op NijmegenStudentenStad!

Wonen in Nijmegen

Als je tijdens je studententijd gaat wonen in Nijmegen ben je niet de enige! Samen met ongeveer 20.000 andere studenten is het een gezellige studentenstad. Het is niet gek dat er zoveel studenten in deze stad te vinden zijn, want in Nijmegen is er genoeg te beleven! Maar waar begin je als je hebt besloten om in Nijmegen te gaan wonen? Check gewoon even wonen in Nijmegen en je vindt direct alle informatie over de mogelijkheden in deze mooie stad!

Werken in Nijmegen

Waar moet je zijn voor een leuk (bij)baantje? Nijmegen is het antwoord! In deze stad is er altijd wel wat te doen. Maar misshien wil je wel voor jezelf beginnen. Hoe weet je waar te beginnen? Kijk gewoon even op werken in Nijmegen! Hier vind je alle informatie die je moet hebben met betrekking tot je carrière. Kijk hier voor hulp bij je CV, hulp bij solliciteren en informatie over de belasting.

Geldzaken

Als je op jezelf gaat wonen in Nijmegen is het van belang dat je zelf je geldzaken goed in de gaten houdt. Maar waar moet je nou op letten als je studeert? En wat zijn de belangrijkste keuzes die je moet maken? NijmegenStudentenStad heeft alles voor je uitgezocht en voor je op een rijtje gezet. De belangrijkste informatie vind je op de geldzaken pagina van NijmegenStudentenStad. Kijk bijvoorbeeld hier voor alle informatie over je autorijbewijs en je telefoonabonnement.

Leuke dingen doen in Nijmegen

In Nijmegen is er genoeg te doen! je moet het alleen even weten te vinden. Gelukkig weten wij precies wat jij kunt doen met je vrije tijd. Op NijmegenStudentenStad hebben wij al een aantal opties voor je opgenoemd. Check bijvoorbeeld de leukste barretjes en restaurantjes in de stad. En welke culterele hotspots moet je bezocht hebben in Nijmegen? Wij weten het!

Gezondheidszorg in Nijmegen

Het studentenleven vergt veel van je lichaam, het is daarom van belang om je af en toe te laten checken. Maar waar moet je dan zijn? Het vinden van een goeie huis- of tandarts in een nieuwe stad is misschien niet zo makkelijk. Wij geven je de beste tips zodat jou niets overkomt. Kijk gewoon even op Gezondheidszorg in Nijmegen! Hier vind je ook alle informatie met betrekking tot het verkrijgen van soa testen en het regelen van je zorgverzekering.

Kortingsacties

Om jou zo veel mogelijk van je studententijd te laten genieten en toch wat geld over te houden zoekt NijmegenStudentenStad altijd de beste studentendeal voor jou! Neem een kijkje op onze pagina met kortingsacties in Nijmegen en profiteer!