Studentenverenigingen in Maastricht

Maastricht biedt de keuze uit ongeveer 20 verenigingen waar je lid kunt worden. Dit zijn gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen, christelijke verenigingen en verenigingen met een andere focus. Wil jij weten welke vereniging bij jou past? Kijk dan in het overzicht naar alle verenigingen in Maastricht!

Gezelligheidsverenigingen in Maastricht

Bij gezelligheidsverenigingen staat de band met elkaar centraal. Ze hebben als doel om samen activiteiten te doen zoals reizen en feesten. Daarnaast staat het genieten van je studententijd en jouw persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Hieronder vind je alle gezelligheidsverenigingen van Maastricht.

Studentensportverenigingen in Maastricht

Bij studentensportverenigingen combineer je de gezelligheid van een verenigingen met een sport. Er zijn veel verschillende sportverenigingen in Maastricht voor studenten dus er is voor ieder wat wils!

Religieuze Studentenverenigingen in Maastricht

In Maastricht is er slechts een religieuze studentenvereniging. Bij deze vereniging staat de gezelligheid van een vereniging in combinatie met het geloof centraal.

Overige Studentenverenigingen in Maastricht

In Maastricht zijn er naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen ook andere verenigingen. Hierbij ligt de focus bijvoorbeeld op internationaliteit of cultuur. Benieuwd welke overige verenigingen in Maastricht er zijn? Hieronder volgt een overzicht.

Wil je graag meer informatie over lid worden? Lees dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!