Studentenverenigingen in Nijmegen

Zit jij eraan te denken om je aan te sluiten bij een studentenvereniging? In Nijmegen is er keuze genoeg! Sluit je aan bij een van de gezelligheidsverenigingen die er te vinden zijn of sluit je aan bij een studentensportvereniging en laat je van je sportiefste kant zien! Kijk in het overzicht van alle studentenverenigingen in Nijmegen en kom erachter welke vereniging het beste bij jou past.

Gezelligheidsverenigingen in Nijmegen

Bij gezelligheidsverenigingen is kameraadschap het allerbelangrijkste. Je zal niet verbonden zijn aan een sport of een religie, maar je gaat wel allerlei leuke dingen beleven tijdens jouw tijd bij een gezelligheidsvereniging. In Nijmegen zijn er ongeveer vier gezelligheidsverenigingen waar je uit kunt kiezen!

Studentensportverenigingen in Nijmegen

Het combineren van jouw studententijd met sporten is ook een mogelijkheid. In Nijmegen zijn er vooral watersportverenigingen, dus neem je zwembroek mee als je van plan bent om hier te studeren! Benieuwd welke studentensportverenigingen in Nijmegen er zijn? Kijk in het overzicht!

Religieuze Studentenverenigingen in Nijmegen

De combinatie tussen jouw religie en de studententijd is in Nijmegen zeker mogelijk! Er zijn een aantal verenigingen die zich bezig houden met het geloof. Kijk in het overzicht voor alle religieuze studentenverenigingen in Nijmegen.

Overige Studentenverenigingen in Nijmegen

Naast gezelligheid, sport en religie zijn er nog een aantal overige studentenverenigingen in Nijmegen. Ben jij bijvoorbeeld meer geïntereseerd in muziek? Of ben jij meer internationaal georienteerd? Chech dan even overige studentenverenigingen in Nijmegen.

Nog niet helemaal overtuigd? Check dan onze blog: Alles wat je wilt weten over lid worden van een studentenvereniging!